Та какво се случи снощи
Карам аз с 4 маймуни към едня вила в родопите на парти
и пристигаме сичко точно , разтоварихме багажорииите и се качих да я наглася малко че беше издадена от тротоара и някой селски можеше да ме изджаска , та качвам се аз паркирам я и точно да въртя ключа и хоп кълба дим пушеци ала бала а излезе преди 3 дена от болницата малееее полудях !!! Скачам аз отварям капака и гледам радиатора спукан и пръска вода по блока и от парата пуши...
...дотук добре гледам температурата тя на 100 и кусур градуси и в този ред на мисли се питам подяволите перката защо не върти това са 30 км завои ала бала балканско каране а перката не охлажда и от налягането прас радиатора фак ами сега , както и да е прибрахме се неска живи и здрави но какво да правя сега некфи идеи ??? Датчик на перката се проверявал като се далаво на късо ,ами радиатора мффффф.....

...дотук добре гледам температурата тя на 100 и кусур градуси и в този ред на мисли се питам подяволите перката защо не върти това са 30 км завои ала бала балканско каране а перката не охлажда и от налягането прас радиатора фак ами сега , както и да е прибрахме се неска живи и здрави но какво да правя сега некфи идеи ??? Датчик на перката се проверявал като се далаво на късо ,ами радиатора мффффф.....
Comment